fredag 13 maj 2011

Linnea

I morse hämtade jag, Nathalie och Malin hö. Sedan tog jag och löshoppade och jobbade med Dóttla löst på ridplanen. Innan Angie kom för att verka D:s hovar så red jag ut en sväng. Jäklar vilka gångarter hon visade idag. Glad matte! Dock var inte samarbetet hundra men det jobbar vi ju alltid på!

Linnea kom precis när jag kom tillbaka från ridturen och då åkte hon på att mocka Wojjes box innan hon fick ta ut honom på en promenad. Angie kommer imorgon och tar hans hovar då hon hade lite bråttom idag. När Angie var klar och Linnea tillbaka så fick Linnea turen att prova att rida Chefen. Gick superbra och båda var riktigt duktiga! Först skrittade Linnea Kr-rundan medan jag promenerade bredvid med vovvarna. Sedan fick hon prova lite trav och galopp på ridplanen vilket också gick superduper. 







Hästarna är nu inne, alla boxar blev mockade, upphöade och maten serverad. Nu återstår bara för mig att brumma in till Annelix och krogen! ;)

igår

Dóttla fick vila men jag fick min beskärda del av motion i alla fall. Tre vovvar + Wojje fick följa med ut på promenix och med oss följde Sara på Chefen. Väldigt intressant att ha tre kopplade hundar och en häst med ut men det fungerar det med. Trots allt var det ju bara första och sista biten som alla fyra skulle hållas på linan. Största delen av biten gick faktiskt alla lösa. Moa och Fanta fick ju hålla sig på plats men Ailo och Wojje fick strosa runt bäst de ville och Sara och Chefen jobbade ju lite i ridningen. En jättemysigtur i alla fall, runt drolrundan.













Äntligen!

Äntligen kan jag blogga igen, jisses....

pics från 9/5

Under tandläkarbesöket fick Wojje något avslappnande/lugnande medel och fick därför inte äta på två timmar. När vi då kom hem lekte Therese fotograf under tiden vi väntade på att de två timmarna skulle ta slut...

puss!

Men Wojje, hallå?

Jag gillar att pussas...

Pusseliepusspuss

eh.. ello...

Ailo, kan du pussas?

grrrrr säger vovveliten

Umphf

Snuttar

smile, baby, smile!

I'm out of here...!