söndag 12 december 2010

Bläääh!

Mår pyton igen och är dessutom inne på 11 dagen med parasiten. Yes vad bra det går för mig just nu. Har mått jättebra i veckan (förutom parasitmagen då) men nu mår jag alltså dåligt igen. Igår bar det av till Åre för smygpremiär av Åre Bed and Breakfast, började må dåligt redan där och det har typ hållit i sig. Illamående. Hästarna har vilat i två dagar men trots att jag ligger inne och mår dåligt så får pållarna lite motion idag. Therese (Wojjes ägare, varit ägare till Dóttlas mamma osv.) är här och hälsar på. Så hon har promenerat med Wojjeponken idag och nu rider hon Dottla och får sällskap av Frida som fick sitta upp på Trú. Antingen kör tjejerna en lite längre uteritt eller så blir det en uteritt och sedan ridlektion. Dvs att Frida får byta och sitta upp på Dottla och rida för Therese som instruerar. Ja, jag vet inte om ni hänger med i mitt babbel men det jag vill komma fram till är att hästarna i alla fall får komma ut och röra sig lite utan mig.

Jag hoppas att Therese vill skriva ett gästinlägg om dagens hästarbete så att ni får en fin uppdatering om hur hästarna mår och hur Trú har uppfört sig! ;)

Trú är en supergo, super lugn liten dam som verkar trivas med vem som helst på ryggen! Jag blir så glad över att det är så då jag är van vid annat, jag låter ju inte vem som helst sitta upp och verkligen rida på min donna,  som är väldigt speciell. Så jag är helt lugn med att Therese och Frida är ute med hästarna utan mig. Therese red ju in Dóttlas mor, har jobbat på island, jobbat i Norge på islandsgård och dessutom jobbat hos Berit Edwardsson så hon har koll på unghästbiten hon också! ;) Och Frida är en tjej som ridit hos mig några gånger då jag känner henne och hennes familj och hon kommer klara av att rida Trú finfint med Therese hjälp! Jag kan ju be Therese skriva ett inlägg om sitt hästliv om ni är intresserade av det?

Jag vill inget hellre än att bli frisk nu, kunna gå ut och jobba hästar! Har ju hunnit pyssla lite med pållarna i veckan i alla fall!

I måndags var det ju promenad med damerna, i onsdags red jag Trú med Dottla som löshäst, i torsdags red jag Dottla och Therese red Trú och ja idag rider Therese och Frida damerna. Helt okej motionsvecka för mina små hästtjejer i alla fall, men som sagt. Jag längtar efter att bli frisk och jag längtar efter att verkligen kunna jobba alla tre hästarna igen! Ja, Wojje ska sättas igång igen då han inte visar någon form av hälta och dessutom har börjat busa i hagen igen! Liten men babblig och rörig  update om läget för tillfället.....