måndag 3 november 2014

Kaaabam

Efter att ha tryckt i mig själv och vovvarna lite frukost for jag ut och morgonfodrade pållarna. Uppskattat som alltid! Sen tog jag med vovvarna på en promenad, ca 5 km. Mysigt och välbehövligt för själen! Hundarna var rätt nöjda med det men blev mindre nöjda när jag stängde in dem i en box och tog med Dottla på ridlektion hos Malin. Det uppskattades inte. 

Men jag hade en mycket trevlig stund i sadeln på min älskade gråa dam och jag fick jobba mycket med att hitta bakbenen på min bestämda dam. Jag fick skritta längs fyrkantsspåret, göra halt, backa och sedan driva på ordentligt för att få med bakbenen. Jag fick också jobba med att ställa henne och försöka hålla koll på bogarna, SVÅRT var det. Men roligt och lärorikt! TACK MALIN! ;)

Lagade en dundergod middag, panerad fisk, pressad potatis, sallad och hemmagjord remouladsås. MUMS! Och nu har jag precis bakat muffins och skrivit klart min del av gruppuppgiften om sömn och ska fara ut och släppa in pållarna. Vankas ju mycket snö i morgon så de får komma in i natt så jag kan täcka dom torra och goa i morgon bitti.

Bjuder på lite fina bilder på mig och min älskade Dottla. Drömmer mig tillbaka till sommaren hos Jenny i Lidköping, när hon fotade dessa otroligt härliga bilder! Saknar sommaren lite granna i detta höstmörker, men längtar ju såklart också efter snön!












Life is good, over and out!