måndag 23 juli 2012

Modell för en dag







hey, I just met you

Otroligt seg dag idag. Låg i sängen och drog mig ett bra tag, unnade mig några avsnitt Cougar Town. Så himla gött. När jag väl tog mig upp, vid ett-tiden, så stack jag ut och sprang. 9,3 km blev det idag. Kändes otroligt motigt. Tungt. Hade motvind eller sidvind i princip hela rundan och det sänkte farten rätt mycket. När sedan ena "benhinnan" började göra ont så var det dags att ge sig för dagen. Promenerade sista km hem och tog mig an Dottlas hovar.

Nu sitter jag hos Jenny. Vi har ätit kladdkaka och ska snart kika på True blood innan jag börjar joba vid tio. Inte så peppad idag, faktiskt. Knner mig så slö och seg. Usch!




Finns bara denna video med denna låt på youtube, tråkigt nog. Men låten är bra!

Att våga vara stolt

Är ett stort steg mot att må bra. Att våga och att tillåta att känna sig bra och duktig, gör att man mår bra. Det spelar egentligen igen roll hur mycket man tränar, hur mycket man väger eller hur man ser ut. Det viktiga är att man mår bra, att man vågar må bra. Att man vågar älska sig själv för den man är.

Tystnad

Nu har det varit tyst här några dagar igen. Inte min mening men tiden har inte riktigt räckt till och internet har tjorvat. Tråkigt! Varje kväll när jag försökt logga in på nätet har det inte fungerat och på morgonen/dagen när det fungerar jättebra(!!!!!?????) har jag inte haft tid. Håller på att bli galen på det. Men men inget att göra åt.

Har jobbat och jobbat och jobbat. Och umgåtts med Jenny. Är ledig idag men jobbar natten i natt. Får passa på att grejja lite nu då. Tiden flyger ju iväg! På onsdag är det ju faktiskt löning. Gosh.

Sprang 15 km i torsdags. Kändes grymt bra! Tänkte försöka mig på milen idag igen och sen ska jag pyssla om min häst har jag tänkt. Som är måttligt "försummad". Hon har fått gå i hagen och haft semester hela sommaren i princip. Suck. Men så blir det när man har tre jobb och tiden och orken inte räcker till. Hon mår nog inte så dåligt ändå. Blir mycket jobb med henne i höst när jag flyttar hem till Jämtland igen! Härligt! ser verkligen fram emot det!




Haha, känner mig lite glad och kär. Tänker på Johan när jag hör den här....