måndag 20 april 2015

Nöjd!

Lyckades kliva upp vid halv sju och var ute i stallet strax efter sju, satte vovvarna på lina och morgonfodrade hästarna. Kaninerna fick skutta runt i stallet medan jag mockade, såg väldigt nöjda ut! 

Började med damen idag och hon fick lite extra hö att tugga på medan jag gjorde iordning henne. Gött tyckte hon! Red upp till ridplanen och jobbade, och hon var på riktigt bra humör. 

Härligt väder hade vi! 

På vägen upp travade vi en lång sträcka och så la vi in lite tölt sista biten. Hon kändes lugn och lyhörd så på planen började vi med volter och andra stora bågformer, både i tölt och trav. Därefter jobbade vi med tölt-skritt övergångar och det kändes så himla bra. Jag fick med mig hennes bakben hyfsat och hon var lätt i handen, lyssnade riktigt bra i nedtagningarna. Funderade på att rida hem men valde att prova galoppen. Fick till fattningar i båda varven och provade leda in henne på en stor volt. Det gick över förväntan! Hon blir stressad i galoppen och byter lätt gångart men nu höll vi galoppen i en stooooor volt nästan två varv. Lyckades med detta i båda varven så avslutade passet och red hemåt. Riktigt nöjd med damen! Hörde många frustningar från henne under ridpasset så jag tror även hon tyckte dagens arbete var rätt skönt! 

Guldstjärna till Dottla idag! <3

Bytte häst och upptäckte att Helgi tappat en sko! Blev bara lite borstning för hans del innan jag släppte tillbaka honom. 


Nu sitter jag på skolan och i em ska vi ner på sjukhuset på studiebesök..! :)