måndag 23 april 2012

5 km

Tog en 5 km lång promenix med busiga Vovveliten. Hon har fått vårkänslor så det bara skriker om det, det spritter i hela kroppen på henne. Och det där med att lyssna.... suck... Haha, okej, hon är inte så dålig.. Men ja, hon lyssnar verkligen dåligt på mig just nu om man jämför med hur hon brukar vara. Misstänker att mycket beror på att varit så grymt förkyld och inte kunnat aktivera henne så bra senaste veckan. Men men, så fort vi kommit igång igen så blir det nog bra.

Trodde inte klockan var så mycket som den ändå är nu, blev lite chockad av att tiden runnit iväg så pass. Så nu ska jag faktiskt ta och stänga ner dumburken och sova.


God natt!

yeah

Mår mycket, mycket bättre idag. Härligt värre! Har både jobbat en sväng och ridit. Så himla gött. Har dessutom varit duktig och folkbokfört mig här nere nu. Duktigt. Bara lite sent. Hehe.

Tog och red i corallen idag, gick faktiskt bra. Vi tränade först på att stänga grinden från ryggen. Gick väl sådär, gick bättre att öppna den när vi var färdiga i corallen. Men själva ridningen gick faktiskt riktigt bra. Vi körde mycket, mycket voltarbete, inte så konstigt där inne kanske. Men vi gjorde små volter i den "stora" volten, körde några framdelsvändningar och lite öppna, innan vi ökade hastigheten lite och jobbade med tölten och traven. Jobbigt tyckte D. Takten var inte den bästa i tölten och från början var traven ett stort frågetecken men mot slutet både travade och töltade hon bra. Tog och skuttade över ett hinder två gånger också (dock ute på baksidan och inte i corallen). Hoppade först ca 50 cm högt och andra gången ca 80 (kanske?) och nöjde mig med det för dagen. Snuttan var ätt nöjd efter det.

Jag har precis ätit råstekta rotfrukter, mumsigt värre! Och nu ska jag ta med Ailo ut på en promenix.