torsdag 27 januari 2011

Miljonär

Man borde vara miljonär. Ser ut som om jag måste tjäna ihop 7100 kr för att registrera Dóttla. Not cheap. Blir väl till att spara under sommaren och använda 20-års och studentpengarna till det! Gosh. Jag fattar inte varför det måste vara så svinigt dyrt bara för att hon är en tjuvbetäckning. Eller ja, det är ju pga att pappan inte är godkänd hingst. Gaaaaaah!

Money, money, money!


Älskade lilla pålle...

LOL

Min hund är söt. När Therese var här och hälsade på för någon vecka sedan så fick vi oss ett gott skratt på valpens bekostnad. Vi låg i sängen och kikade på film, plötsligt hör Ailo något och hoppar ner från sängen, rusar ut genom dörren och lyckas rusa in i ett lakan som hängde över min dörr. Resultatet? Ett spöke såklart!


Så fort detta hände grabbade jag tag i mobilen som låg nära tillhands och filmade min tokiga lilla hund. I  filmen har hon precis fått lakanet över sig  och som ni märker är filmen väldigt kort och direkt efter så trasslade jag ut henne! Det gick i alla fall bra och hon blev inte ett dugg rädd. Men jag måste ju säga att hon bjuder på rejält goa skratt, min lilla valpis. Hon är ganska klumpig av sig! x)

Hundtips

Jag är en utav många som köper Frolic som godis till min hund.

Eftersom min hund bara är en valpis så blir bitarna lite stora ibland. Det tar långtid att äta upp en godis och på morgonen när Ailo är morgontrött så spottar hon bara ut dem för att hon inte orkar tugga sönder dem. Hon älskar dem men är som sagt en morgontröttis och då blir bitarna förstora. Så ett tips är att ta fram en skärbräda och en bra kniv och helt enkelt dela några Frolicbitar på 4! Frolicpåsen räcker längre, valpen/hunden får inte så svårt att äta upp den (stora hundar äter ju upp dem snabbt och enkelt men små hundar och valpar kan ta betydligt längre tid på sig att tugga i sig en bit!) och man behöver inte känna att  man göder upp hunden lika mycket som när man ger den orginalbitarna varje gång. Självklart kan man ju dela andra hundgodisar också, vilket är mitt tips. Dela så räcker det längre!

Jag ställde mig till exempel nu i morse och skar upp rätt många Frolicbitar, då det kan vara bra att göra det en dag då man har tid och kan skära upp ett lite lager. Man behöver ju inte vända påsen ut och in och dela alla Froligbitarna. Det kan ju faktiskt vara lite skoj med variation av storleken också. Men ett litet lager som han har bredvid kopplet och riktiga Froligpåsen så att det är lätt att bara stoppa i fickan när man ska ut! ;)

Mahna mahna

Fortfarande sjuk, är dock piggare än igår även om nästäppan är värre, rinner och är heltäppt på samma gång. Huvudvärken har släppt men är fortfarande seg i kroppen. Hade låg feber igår också, vilket det inte känns som att jag har nu. Låter fortfarande som en kråka och halsen tjorvar så blev en hemma dag idag också. Skönt ändå! Jag och Ailo ska ut och busa på en prommis nu, kika till hästarna och mocka en sväng. Sedan blir det filmmys i sängen för oss två, ev en liten sovstund också.