söndag 6 mars 2011

Vinterstaden och Sibylla

från google


Igår jobbade jag 10-16 i Vinterparken. En ganska soft dag med lite halvmycket kunder. Sedan följde jag med Pauo hem och sov där då det inte blev något Åre. Vi kikade på melodifestivalen. Eller rättare sagt, Pauo, Matilda, Jonatan och Roger tittade på andra chansen och jag sov mig igenom den. Hehe. Trött tjej? Somnade rätt snabbt efter att vi lagt oss i sängen. Ja ni märker ju hur bra det går för mig och min hästtid!? Hehe, blir väl bättre i sommar, om jag har tur!

Drömde en massa konstiga drömmar, vaknade vid halv åtta och klev upp vid halv nio. Även idag var det jobb i badhusparken, i kiosken med Annelie. Dock var det fullt ös vad det gällde kunder idag. Blev uppringd av en Sibyllakollega som mådde dåligt och bad mig jobba där. Jag slutade i kiosken vid 15.50 och sprang upp till Sibylla där jag jobbade till 19.00. 9 timmars jobb idag alltså. Cash! Tog bussen till Brunflo och tog bilen (som stod hos Pauo) hem. Så nu är jag ganska slut i både knoppen och kroppen. Dessutom spände jag till ryggen lite när jag sprang upp till Bylla från VP. Får se om jag har ont imorgon bitti eller om det gick bra!
google.se


Imorgon kommer Linnea hit och då blir det hästerier för fulla muggar innan jag börjar jobba på Sibylla vid fyra tiden. Aja, nu har ni fått en liten update och jag har fått skriva av mig lite.

Mamma har fixat hästar och hunden under min slitsamma helg! ;)

Natti!