måndag 14 februari 2011

Mjuff

Känner mig lite avstängd och slut. Lite mycket saker och lite lite tid?

Jag vill sluta skolan nu, jag vill ha mer tid till min häst, jag vill tjäna pengar så att jag kan köpa allt jag beöver och det jag vill ha däröver. Jag vill, jag vill, jag vill. Jag längtar!

Nu blir det natten, god natt!



Ailobailo


Här ser ni på ett ungefär hur stor (eller liten) Ailo är. Hon är något större än min katt Rasmus, eller lillRasse som jag kallar honom! x) 

Dåligt internet

Internet har tjorvat i några dagar. Det har fungerat i köket men inte i något annat rum, typ. Jättedåligt! Jag brukar alltid lägga mig i sängen och blogga, kika film, kolla bloggar, bdb osv. men de senaste dagarna har det inte fungerat alltså, och därför har uppdateringen här varit klen.

För utom att internet ställt till det för bloggningen så har även tiden gjort det. Jag har haft fullt upp hela helgen! I lördags var ju Linnea här hela dagen, sen kom Elin och vi hade det mysigt. I söndags hängde jag med Elin hela dagen. Först bakade vi till mamma (bio på Geohuset) sedan tog vi med Ailo och så åkte vi hem till Elin där vi plockade fram skotern. Åkte och grillade i några timmar, vilket var svinigt kallt så att Ailo fick ha på sig sitt hundtäcke och dessutom fick hon sitta med Elins mamma Karins jacka. Mamma hämtade upp Ailo och körde hem med henne, jag, Elon och pauo som nu joinat oss lagade mat, chillade och åkte till Geohuset. Bio var det som sagt. i rymden finns inga känslor, grym film! :D

När vi sett den promenerade jag och Elin hem till Elin igen där jag somnade på soffan innan mamma hämtade mig. Idag har jag stannat hemma och skrivit klart en del saker. Så ja, det har varit fullt upp! Nu ska jag ut i stallet och fixa hästarna innan jag åker och jobbar. Fick ett sms av Jenny att hon var sjuk så måste ställa upp och ta hennes pass. Egentligen känner jag mig väldigt opepp på att jobba, jag skulle behöva plugga mera, men  man måste ju ställa upp. Livet är så! Jag gillar mitt jobb, det är inte det, men idag är jag så slö. Och jag behöver verkligen skriva klart en uppgift som jag inte hinner nu. Får ta tag i det i veckan!