tisdag 29 mars 2011

tröttish

fick ju en trevlig överraskning i söndags. Jag trodde jag och mina sköna Idrottsbrudar skulle till Åre nästa helg men det visade sig att vi skulle dit i söndags. Det blev till att skynda sig hem efter jobbet, packa, duscha och åka iväg. På vägen till Moas stuga gled jag in i en betongvägg så nu måste jag byta kofångare fram och högra blinkersern. Men det gick bra! Gick väldigt långsamt och lugnt, men det var halt och nerför så det gick inte så bra att svänga i den sista svängen innan jag kom ut på vägen. Trots pumpbromsning så gick det inte att styra och bilen gled in i betongväggen. Som tur var så var det lite snö ivägen och jag tror att det mildrade krocken ännu mer. Men som sagt, det gick inte så fort och förutom kofångaren och blinkersen så mådde både jag och bilen bra! Hundarna hade jag lämnat hos pappa redan och det var ju skönt!

Därefter hade jag en trevlig kväll med en massa svull och singstar innan jag och flickorna drog ut på friluftsdag i Åres backar igår. Roligt var det! dock lite tråkigt före på slutet då det kom 1 dm snö under dagen så det blev väldigt tungstyrt.

Tittade till Wojje när jag kom hem från Åre och han visar fortfarande hälta. Tråkigt! Han är inte blockhalt men visar tydlig hälta och försiktighet. Bajs! Hoppas han blir bra snart!

Idag var det redovisning som gällde på första och enda lektionen, sedan åkte jag hem och sov en stund. En jobbarkompis hörde av sig och jag fick åka in och jobba ett kort pass nu ikväll. Nu är jag tröten och känner mig snuskigt tjock. Måste komma igång och springa snart! Haha, att jobba på bylla har inte bara fördelar...!