onsdag 20 juli 2011

nu säger jag god natt...

Efter att ha läst bort hela dagen, ätit god mat och svullat glass så känner jag att en god natts sömn är på sin rätt nu, så det blir lätt som en plätt att städa på hotellet imorgon...! Håller ni inte med? ;) Hahaha, så mycket för dagens planer. Men vi körde i alla fall ett kort voltigepass på Bobby Brun också och promenixade en skön sväng med Ailo så några grejer har vi allt plockat bort från att göra listan....

Imorgon jobbar jag som sagt på Stadt medan Jenny och Annika (Bettans syster, mammas kusin och alltså Jennys moster) styr kosan mot Örebro med Anton (Jennys häst, för er som inte vet det) bokstavligt talat i släptåg. De ska nämligen åka och knäcka till honom hos indian-mirakel-kiropraktorn Mikael. Synd för mig, att jag inte fick följa med, men kul med klirr i kassan.

Men nu ska jag sussa efter dagens hårda slit, not, och bara tagga inför morgondagens arbetsdag!
God natt alla goa och glada läsare och sov så jäkla gott!

Hehehe

Läsningen avklarad och snart matlagningen likaså. Sen blir det nog lite mer seriösa grejer. Men ibland blir det slappt och gött...

Plans for today


  • Fixa klart vinterhagen
  • Fixa till bakselen
  • Snickra ihop en svängel till vagnen
  • Laga och äta mat
  • Motionera och aktivera Dóttla
  • Motionera och aktivera Ailo
  • Voltigeträna Bobby 
  • LÄSA och lägga sig och sova....

Detta är en baksele, bild från google.se..

Detta är en svängel, bild från google.se..


601

Wow, mitt sexhundraförsta inlägg. Grattis bloggen, eller något.

Sen jag flyttade hit har jag varit extremt seg på morgonen. Jag har förvandlats till en riktig sjusovare. Men tyvärr har det varit lite jobbigt då kroppen varit seg och slö och jag inte har känt någon lust att göra någonting. Men i morse så var mitt glada morgonhumör tillbaka och den där härliga morgonenergin flödade på. Klockan nio sa min kropp god morgon och då var det bara att lyssna. DIIIIIIING. Klarvaken. Funderade på vad jag skulle göra och beslutade mig för att kika till hästarna. Sagt och gjort. Tog ut frukosthö till dem (vi hö:ar pållarna när de står i vinterhagen, vi växlar hagar beroende på väder och flygfän), gav dem kraften (mest vitaminer och mineraler som de behöver hjälp med att få i sig), besprutade dem lite med flugspray och satte på dem deras flughuvor. Ailo var också med utomhus och satt så snällt och väntade på matte utanför hagen. Gick sedan in och gjorde i ordning Ailos mat, plockade undan all ren och torr disk och diskade det som fanns att diska. Stoppade dessutom in en maskin tvätt och dukade fram frukost innan jag väckte Jenny vid 10-tiden.  Det är så skönt att ha den där morgonenergin. Det är så skönt att utnyttja morgonen när man kan det....! Äntligen en glimt av mitt gamla morgonhumör, kanske påväg tillbaka? Förhoppningsvis!

 I vanliga fall brukar jag kliva  upp någonstans mellan 7- 9 på morgonen men senaste tiden har det lutat åt 10-11 och då med en seg kropp.