torsdag 5 maj 2011

Hair

update: Påsen är gjord i renskinn och inte läder.. höhö -.-

Alla hästar har fått vila idag, Sara tog ut sin hovslagare så Chefen fick nya dojjor. Jag  och Therese hade väldigt flyt på våra skolor, gillades mycket! Och efter att ha traskat i skolan några timmar så blev det staden och lite shopping. Jag köpte en bikiniöverdel (en blå så att jag får lite mer färg än bara svart...) och två vita klänningar. Hittade klänningarna på VILA där det var 50-75% rea på allt så de kammade jag hem för 325 spänn (sammanlagt alltså). Skönt. Bikinin hittade jag på HM för 49 kr. Riktigt bra shopping. Kunde liksom inte bestämma mig för vilken klänning jjag ville köpa och eftersom de var så billiga så blev det båda. Vi får se vilken av dem som blir studentklänning men båda var väldigt söta...!

När jag och Therese kom hem vid sju gav vi D och W eftermiddagshö och kvällshöt på en gång, Chefen hade kvar hö så han fick gott fortsätta smaska på det. Därefter blev det middag och sedan vidare ner till Maggan och Lasse där vi fick en trevlig pratstund med Åsa och Maggan, och Malin som är  en av dem som hyr Maggans stall. Trevligt värre! Kvällen bjöd även på lite hundträning för min och Ailos del då Therese skulle rasta katterna som hon har med sig från klimpfjäll, de bor hos min mormor och morfar för tillfället. Jag har legat lite lågt med Ailos träning då jag tror att det kan vara bra med en "valpvila" precis som man jobbar med unghästar. De får jobba och tränas ett tag för att sedan vila ett tag och sedan ta upp arbetet igen. Ailo har blivit väldigt låst vid att jaga kissar så idag fick vi verkligen öva på att försöka hitta någon kontakt. Gick väl sådär, men med tanke på att vi vilat ett tag med seriösare träning så gick det ju helt okej. Jag kan ju faktiskt inte begära att hon ska lyssna 100% på mig när jag inte tränat på det sättet på ett tag. Nej nu ska vi börja jobba igen, lydnad, trick och att inte jaga katter! Great...


Btw. Therese har precis fått gå igenom mitt hår med en borste. V-Ä-L-B-E-H-Ö-V-L-I-G-T! Jag måste börja borsta håret dagligen. Suck. PAIN. Aja, har en inbakad fläta nu som får sitta i under natten så att mitt tuggummihår inte ska tova sig så på en gång.... Hmm, dags att ta fram saxen och klippa?

födelsedags/student-present! :D


Kolla vilken fin mobilväska Therese gjort till mig! :D 
Äkta läder och allt....