söndag 4 maj 2014

Saturday and Sunday

Igår jobbade jag 7-16 och sen for jag ut i stallet. Även då hade jag planer för pållarna som inte blev av. Flyttade Dottla och Helgi till beteshagen och Sonja tryckte sig ut när jag skulle stänga grinden. Suck! Tant S vill också beta gott gräs trots att hon inte får. Fick hämta lite skrammelgott i en hink och så fick jag fatt i henne. Tillbaka i vinterhagen tittade hon längtansfullt efter de andra men blev rätt nöjd när en tuss hö damp ner innanför staketet. Bytte vatten och sen var det dags för mat då Johan kom hem från sitt crossläger. Soffan var väldigt skön då. Lite för skön. Och så gick det en film på tv så där fastnade jag...

Vid åtta gick jag ut och skulle natta hästarna men kunde inte hålla mig helt. Tog och körde lite nh-arbete löst i corallen och vilken härlig och arbetsglad liten grå ponny jag hade. Fina, fina Dottla var så nöjd över att få arbeta lite! Ett litet lyckorus spred sig i kroppen och hjärtat mitt blev så varmt och gott. Vi höll på ca 20 min och sen fick hon och Helgi gå till vinterhagen och till Sonja för kvällshöt.

Idag jobbar jag till två och sen kommer Therese med sina hästar och då ska vi rida, rida, rida! Härligt värre trots busväderbyarna! ;)