måndag 20 december 2010

Ännu en jobbdag

Idag är sista dagen på min arbets period denna månad. 5 dagar i sträck! Och som jag hunnit med och gjort andra saker också, känner mig ganska duktig faktiskt! Just nu är jag helt slut och har inte så mycket över till träningen med hästarna, kommer inte orka göra något idag då jag slutar vid 8 ikväll och kommer hem till 9. Behöver sova då! Men imorgon blir det nya tag då det är julavslutning på skolan och lovet tar sin början! Jäklar vad hästarna kommer få jobba nu! :D För Wojje väntar skrittarbete, skrittarbete och mera skrittarbete, för Dóttla gäller det både ridning och markarbete/lek och då mycket avslappning och uppmjukningsarbete! Och för Trú gäller det bara att fortsätta jobba på framåt, lite mer flyttningar, känna lite på tölten, lyssna och hitta den där trevliga energin framåt! :)

Lite träning idag


Efter en lite seriösare fotografering uppe hos mig så tog jag ner Dóttla till ridplan där vi lekte och tränade lite. Så här såg det ut i början. Vi båda var lite spända och ofokuserade när filmkameran var igång och Dóttla var på bus humör och ville inte alls lyssna till en början. Dessutom blir jag för stor och yvig i rörelserna för att hon ska kunna slappna av, jag måste alltså egentligen dämpa mig och minska ner min energi och när jag gjorde det började hon lyssna. Vilket syns i de sista sekundrarna av filmen. Hehe.

Julfoton och lite allmänt roligt!

Lina följde med mig hem igår efter jobbet för att kunna fota mig idag! bilderna blev jättebra och jag är helnöjd med dem :D Ska redigera lite själv men hinner inte ikväll! Här är i alla fall några av originalfotona från idag! Det är Lina som redigerat sista bilden i filmen också! ;)


HAHA! Jag hade inte riktigt hjärnan igång när vi skulle gå hem, därav slutet!

Höhö!