söndag 24 juni 2012

Glad tjej!

Har haft ett par otroligt mysiga dagar då Johan har hälsat på. Som ni märkte dog uppdateringen helt under den tiden, vilket förhoppningsvis är förståeligt. Jag prioriterade sällskapet. Som tur var tyckte både Caspian och Ailo om Johan, och de accepterade genast att han bodde här i dagarna. Nemas problemas. Han fick plus i kanten när han självmant valde att stega ut i hästhagen, helt på eget bevåg, för att prata med fröken D. Hon verkade också tycka om honom. Ja ni hör ju vilken karla-karl. Flörtar in sig rejält, och händig verkar han också vara. Vilket kap jag gjort! Hehe.

Tur de gillar varandra!

Men förutom att ha det otroligt mysigt och trevligt med varandra så har vi också varit på midsommarmiddag/fest och träffat ett gäng otroligt sköna människor. Vi hade superkul båda två. Igår (lördags) for vi iväg till Stigen och hem till mina småkusseniner. Även där hade vi det väldigt trevligt. Självklart lekte vi kurragömma med 4-åriga Jelle och sen drog vi igång en rejäl fotbollsmatch. Johan, Perran (morbror) och Taco ((stavning!!!?)Pollans bror) blev det röda laget bestämde Jelle medan jag och Jelle var det blåa laget. Både jag och Johan var helt slut efter matchen, medan Jelle sprang runt och var som barn är mest, fylld av energi (dock tror jag även han var lite trött då vi fick bevittna en maktkamp om tv:n mellan far och son). Och så fick vi äta en väldigt god midsommarmiddag där. Räkor, havskräftor, kött, västerbottenpaj & sallad. Mums!

Jag och Jelle förra sommaren! 

Nu sitter jag här hemma, alldeles ensam (om man bortser från prins Caspian och fröken D) och saknar både hund och man. Ailo fick nämligen följa med hem till mamma nu när Johan bilade iväg hemåt. Jag kommer jobba så otroligt mycket hela juli så jag tror hon har det bäst på semester i Börön i en månad. Jag själv kommer nog avlida av saknad, eller torka ihop av ensamhet. Fast det har jag nog ändå inte tid med. Längtar till augusti då både Johan, mamma och Ailo ska komma hit. Dock är det inte bestämt i vilken ordning eller när var hur på något plan.

Så, nu ska jag nog roa mig med att städa upp efter helgens bravader. Ta tag i disk och tvätt och sysselsätta mig så ensamheten inte blir lika påtaglig. Pussa och krama om pållen lite.



Over and out.
Puss