söndag 8 april 2012

hmm

Det var ingen träning idag så det var bara att vända hem igen. Får bli en film istället, innan jag går och släpper ut hästarna igen.

Igång igen!

Har varit ute hela dagen, eller ja, i alla fall från det att jag klev upp vid halv två. Jag och Ailo tog en tur tillsammans med min nya cykel som jag fick av Perran igår! Ca milen blev det, kul tyckte både jag och Ailo! När vi kom hem igen var det bara att fika lite innan Emma kom ut och vi tog en härlig uteritt. Ailo följde med på den också, så nu är hon riktigt trött för en gångs skull!

Just nu kastar jag i mig lite middag innan styrkepasset som börjar sju. Jag lär nog också vara helt slut efter dagens bravader! Men det är skönt för i helgen blev det inte mycket i träningsväg, inte ens en ynka promenad! Kände av knät både fredag och lördag plus att jag jobbade nätternsa tors, fre och lör. Så träningen fick skjutas åt sidan.Att jag dessutom ätit rätt mycket onyttigheter har gör ju inte saken bättre... Men nu är påsken över och  jag är på gång igen. Nu med en cykel att variera träningen med! HÄRLIGT VÄRRE!

Nu måste jag gå, eller cykla, iväg till träningen!
Puss hej!