söndag 17 april 2011

Life is big

Känns grett. Stockholm på tisdag, dkm-konsert, semester och när jag kommer hem; PÅSKLOV :D kan livet bli bättre!? Haha, så otroligt skönt! Välbehövligt. Kommer dock sakna min hund snuskigt mycket under semestern i Stockholm. Mysvovven! Och myspållen!

Flyttade ner hästarna i morse, gick superbra. Flyttade även ner lite ryktsaker, foder och annat bra att ha. När jag kommer tillbaka blir det till att börja packa inför flytten. Känns lite konstigt. -.- När kommer jag HEM igen liksom? Börön, mitt liv? Mitt hem. Jag kanske skapar mig ett annat hem någonstans, vem vet. Det känns ju stort och fluffigt och konstigt och underbart och läskigt och ja allt på samma gång! Under det senaste året har jag fått nya kompisar som jag egentligen inte vill lämna. Angie och Linnea, åldersskillnad så det skriker om det. Men vad spelar ett par siffror för roll?  De är två otroligt grymma, sköna, coola och underbara människor som det känns jobbigt att lämna. Fast egentligen lämnar jag ju inte dem, jag bara bosätter mig lite längre bort. Men samtidigt vet jag att vi kommer träffas så otroligt sällan. Usch. Hemska tanke!

Jobbade idag, gick bra. I och med att jag och några andra från jobbet flyttar nu i sommar så har vi fått in två nya jobbarkompisar. Den ena träffade jag förra veckan och den andra nu idag. Sjukt trevliga och roliga människor! Kommer verkligen sakna mitt jobb! Min arbetsplats och mina kollegor....

God morgon =)

Somnade som en stock igår då jag var trött som satan efter äventyret i Timrå igår. Klev ju upp halv sex för att hinna iväg i tid. Sov någon timme i bilen på vägen hem men det hjälpte inte. Sjukt trött tjej som kom hem vid tio alltså. Haha, gjorde lite andra saker innan jag kom hem, fixade Kerstins hästar och åt middag hos mormor och morfar. 

Blev väckt av Ailo mitt i natten så då fick hon hoppa in och sitta i buren tills matte skulle kliva upp. Vaknade 06.30 och känner mig inte precis strålande pigg. Men jag och Ailo har i alla fall gett hästarna lite frukostkraft och promenereat ner med dem till sommarhagen. Det var två glada pållar som brallade lite i nya hagen. Wojje blev ju halt igen för några dagar sedan men det har blivit bättre, mycket bättre. Det syns knappt nu! :D Dessutom är han gammal och klok och får känna efter själv hur mycket han vill göra i hagen.

Funderar på att gå och lägga mig en stund till men tror inte det är så smart. Ska nog satsa på att gå ut och flytta ner lite saker till Maggan och Lasses stall så att det är gjort innan jag åker till Stockholm på tisdag. Åker ju så tidigt på morgonen att jag sover i stan i morgon och alltså måste fixa allt idag eller tidigt, tidigt i morgon bitti. Väljer alltså att fixa allt idag!


Ailo börjar bli förstor för sin favoritstol!
Haha söta lilla snorkfröken!




Äventyret

Följde med min kompis Josefin fram och tillbaka till Timrå igår. Hon tävlade sin storhäst Light och jag fick nöjet att leka fotograf. Eller egentligen medföljande kompis, men jag pillade mest på Josses systemkamera och blev därför hennes alldeles egna amatörfotograf. Hehe. I första klassen gick det inte så bra men i andra klassen gick det bättre. Dock rivningar i båda klasserna så det blev ingen placering.

Det var kul att följa med och kika, jag som inte varit ute på så många hästevenemang på typ 7 år... Men man får ju sina funderingar i hur människor behandlar sina djur. Stackars hästar säger jag bara, människor är dumma!

Ska ta med mig datorn i morgon och få in bilderna jag fotade då Josse tar med sig ett usb till vår idrottslektion på måndag. Gött. Då får ni se lite bilder, om det blev något bra. Det är ju så himla svårt att fota bra i ett ridhus, men jag tycker ändå att jag fick till det hyfsat okej för att vara första gången jag pillade med Josefins kamera. Jag körde dessutom helt manuellt, vilket jag tar lite kreds för, hehe. Vad jag bör nämna är väl att jag inte har någon egen systemkamera, jag gick fotoografisk bild förra året och fick låna skolans, men annars är jag nästan helt grön på systemisar. Får ibland pilla lite på Annelies eller Linas om jag har tur men det händer inte så ofta. Då menar jag inte att jag inte får pilla på den utan att det just inte händer så ofta att kameran är med...