tisdag 14 augusti 2012

knee

En sak som inte är så bra idag är mitt knä. Igår sprang jag ju 9 km och det kändes inte alls i knäna eller benen alls, utan det var för att jag började må illa som jag slutade springa. Igår kväll, på jobbet, fick jag jätteont i vänstra knät, det blev värre och på slutet strålade liksom smärtan från knät hela vägen ner till foten. Tjurig som jag är så haltade jag på och tänkte att det bara var en liten överansträngning som skulle ge med sig av vila och sömn. Vilket det gjorde, i morse när jag vaknade hade jag inte ont alls. Men så fort jag stack ut och promenerade kände ag av knät på en gång. Not good. Så det får väl bli ett lindat knä framöver och ingen löpning på några dagar... Känns så tråkigt. Antingen är jag sjuk så att jag inte kan träna eller så har jag ont så att ag inte kan träna. Ledsamt!

Aja, var bara tvungen att skriva av mig den lilla irritationen jag hade så att jag nu kan njuta ännu mer av denna underbara dag!

what a lovely day

Vaknade av att min fina, goa vän Anna messade och ville ta en fika senare idag, solen lyste in genom fönstret och livet kändes bara sådär himla bra. Stack ut och promenerade med vovvarna en sväng och njöt av värmen. Nu sitter jag med en smoothie i högsta hugg och mår sådär sommargott. Life is perfect. Ska snart sätta mig och slumra i solstolen då jag tyvärr inte hinner måla som jag hade tänkt idag. Ska ju träffa Anna vid två och sen ska jag åka ut till ridskolan och hjälpa till med lite höupptagning, så måla får jag göra i morgon. Hinner inte mer än plocka fram färgen innan det är dags att plocka bort och göra mig i ordning. Nej, då får solstolen komma till användning istället!

Hej sommarvärme och bra humör! Hoppas alla har en lika underbar tisdag som jag har! ;)


seee yaa laaaaateeeer!