måndag 21 september 2015

Slutkörd

Nu ligger jag helt slutkörd i sängen, liniment bränner skönt på min rygg, nacke och axlar och jag känner mig stolt över mig själv. Och lite dumdristig! Men det måste man få vara...!

Jobbade 7-12, for sen direkt på gymmet med Katta och Ebba och körde ett styrkepass. Första på mycket länge och jag blev gatt överraskad att jag ändå har lite styrka i musklerna, klarade tyngre vikter än jag trodde vilket gjorde mig väldigt nöjd! Då har jag ju lite grundstyrka att bygga vidare på! Gasade hem, duschade och slängde i mig lite fika innan det bar iväg till Emma på lite planering inför en ridtur vi ska anordna.

Hann fixa lite middag och äta innan nästa utmaning kom! Ett cirkelpass. Vilket också var det dumdristiga i det hela! Att vara helt otränad och träna två styrkepass på samma dag är inte smart även om det är sjukt roligt! Orkade inte hela passet igenom och var helt klart oschysst mot kroppen som chockades rejält och gick i strejk. Mådde pyton på slutet, det flimrade för ögonen och magen ville vända sig. Det var bara att vila och vara med på stretchningen och inse att jag klarar inte av att gå ut så här hårt på en gång.. Vilket såklart känns surt då jag vill köra på hårt, komma in i träningen och komma i form nu nu NU!

Kommer vara död i kroppen i morgon och ha ont som bara den, men det känns ändå så jäkla skönt att ha bestämt mig för att börja komma igång ordentligt igen!

Hästarna har fått vila i två dagar då vädret varit så omotiverat dåligt. Har ingen lust att rida i regnrusk och stormbyar, hoppas det bättrar sig snart för ridmotivationen i sig är jättehög! Vill bara rida för hela slanten och fortsätta utvecklas! Men hästarna verkar ändå inte klaga, de fick komma in både igår och ikväll och väntade otåligt vid grinden när jag kom till stallet. Frustade nöjt när de kom in till maten och slapp regntäcken.

I morgon jobbar jag 7-17 i hemvården och det ska bli ganska skönt att få åka runt. Hoppas på en lugn dag! Nej nu stämplar jag ut för ikväll!

God natt mina vänner!