onsdag 18 maj 2011

shiiiit

Tieerd tieerd!

Tog och tömkörde Dóttla i morse, gick sådär. Riktigt bra av och till, ibland ganska dåligt. Men vi jobbade i alla fall på och sista kvarten jobbade  vi med traven. Spänd pålle = gångartsgrisande. Hmm. Aja, vi får jobba vidare på traven. Tog en ridtur sådär på eftermiddagen, gick också sådär. Lite bråk och lite strål men vi tog oss runt drolrundan. Min tanke var kondition och det var vad det  blev. Ailo hängde också med, fina vovveliten!

Nu är jag sjukt tröten så jag ska bara borsta tänderna innan jag stupar i säng! gash, imorgon blir det utgång med Josse. Härligt.

Mornin'

Har funderingar på att tömköra liten grå nu på morgonen. Ska snart gå ut och släppa ut pållarna som precis fått sin frukost. Dóttla och Wojje stod ute i natt men eftersom Wojje får så mycket mera mat så får de gå in och äta sin frukost, annars äter D upp W:s  mat. Hehe.

Efter skolan brummar jag till foderbuan och hämtar upp de resterande spånbalarna som jag ska ta med mig. Plus att taxi Börön får med sig Malin och ev. Sara med sig som passagerare! Hehe! ;)