torsdag 14 april 2011

oh my god



Ett skönt arbetspass med underbara jobbarkompisar. Jag kommer sakna mitt jobb mycket när jag flyttar!
Nej nu ska jag och vovve liten sussa! God natt!

en skön dag

Klev upp, gav hästarna hö, åt frukost, fixade mig, skjutsade bröder och mig själv till våra skolor. Jag hade nationella i svenska idag, gick okej. Hittade inte den där högre växeln och tror inte det gick super, men helt klart g i alla fall, troligtvis vg. Var klar med mitt prov (uppsats) 09.15 och åkte då hem igen.

Tog ut pållarna på en skrittur, red på Wojje medan Dóttla fick vara lös. Tror de hade lite träningsvärk sedan igår och att en skrittur gjorde dem gott. Båda var väldigt sega och långsamma idag men jag tror som sagt att båda hade lite träningsvärk så det var ju inte så konstigt. När jag och Wojje hade några hundra meter kvar till "stora vägen" så släppte hans seghet och han trampade på bra. Kort därefter vände jag och vi skrittade hem igen. Dóttla höll sig väldigt långt bakom och sprang nästan aldrig ikapp vilket hon brukar göra. Men det är ju inte heller så konstigt då vi tog en rejäl tur igår. När vi kom tillbaka till gården hämtade jag varsin grimma till dem och lät dem beta på gården en sväng medan jag satte mig i en solstol och mös. Ailo fick komma ut och vara med då också!


Haha Wojje kom för nära så Ailo började sprattla...

Efter ca 30-40 minuters betande fick pållarna hoppa in i hagen och så tog jag ut vovvarna på en cykeltur. Kristoffersonrundan blev det och jag tror turen var väldigt uppskattad. När vi kom tillbaka fick Moa och Fanta hoppa tillbaka in i hundgården medan Ailo fick följa med mig och kolla hagen hos grannarna. i morgon ska jag sätta upp lite nya staket. Blir till att flytta hästarna till "betet" snart, dock med fortsatt höfodring ett tag till!

Nu ska jag sticka ut i solen igen, innan jag måste brassa iväg till jobbet!

Lite bilder från den gågna veckan