fredag 25 mars 2011

Goder kväller

Hästarna är insläppta och hundarna rastade. Gött. Nu ska jag slänga mig i sängen, välförtjänt. Det var mycket folk på jobbet idag och det slutade med att jag fick jobba över 1½ timme. Min rygg gjorde sig hörd så det var ganska jobbigt att jobba, men kul ändå! Aja, nu blir det natten!

ps. skönt att det inte stormar längre! ds.

Great

Jag har varit duktig och gjort klart Sibyllaskolan. Yaaaay. Inte hunnit ta tag i hundarna än, men jag var liksom tvungen att göra sibyllaskolan innan marsmånads slut, vilket är typ nu. Haha. Aja, blir till att göra en god lunch och en matlåda till kvällen och sen får hundarna lite aktivitets tid innan jag drar iväg strax efter 2...

Sluta storma nu!

Dóttla var liet spänd igår när hon kom in så idag såg jag till att plocka fram det rejäla vintertäcket med hals på. Det blåser ju fortfarande som bara den och är skittråkigt. LESS på skitvädret nu, dock är det ju sol men i och med att det blåser kan jag knappt vistas ute.




Sovit ca 12 timmar i natt, yaaay. Haha. Och nu ska jag göra en smoothie och äta lite frukost. Sedan tror jag att jag ska aktivera lite hundar, köra lite olika övningar.

Btw, det är sådana här dagar man önskar man hade ett rejält ridhus! Bra för hundar och för hästar och för mig! Bajsväder... Skönt att få tillgång till ett ridhus när jag flyttar till JENNY :D