tisdag 14 oktober 2014

Hallå bloggen!

Igår hade jag en riktig sunkisdag när jag kom hem från skolan. Köpte godis och lagade laxpasta till middag, kikade på Greys anatomy och divergent och, ja låg bara allmänt i soffan och kände mig less på ungefär allt. For ut i stallet vid halv tio på kvällen och pussade på mina fina ponnymular när jag kvällade dom. Välbehövligt!

Idag blir det andra bullar! Nu ska jag in till skolan då vi ska gå igenom och träna på personlig hygien hos patienter, att bädda på rätt sätt och tänka ergonomiskt. 

Klockan 15 ska jag och pållarna infinna oss på kliniken för skoning. Jag hoppas verkligen båda två får på sig skor, men vi får se vad Per säger om hovarna! :) 

Ja, jag ska prova att sko Dottla fram för att se om hennes röta och hålväggar kan försvinna. En hjälp på traven liksom. För just nu sliter jag mitt hår i frustration över att vad jag än gör så finns det röta någonstans som gör hål och förstör hovarna. Och alla de barfotaboots vi provat har flugit av i högre gångarter än skritt. Ibland även i skritt... Så nu får vi testa något annat..!