fredag 20 april 2012

tjolaplopp

Mår riktigt bra nu, om man jämför med tidigare idag och framförallt med igår. Fick superont i huvudet mitt på dagen men efter några timmar i sängen, något glas citronvatten och en ipren så släppte det. Så nu mår jag riktigt bra. Inte frisk än, kommer nog ta några fler dagar innan jag är helt hundra. Men jag tror nog att jag faktiskt kan jobba i morgon! Yaaaaay. Promenerade en sväng med Ailo, ca 3 km. Och jag mådde bra hela vägen runt. Kände inte den där orkeslösheten eller att det skulle vara  jobbigt alls. Och det är bra, för igår var jag död av att bara gå en kortis i sommarhagen med Ailo. Typ 300 meter. Men sån är jag, när jag blir sjuk så blir jag sjuk i hela kroppen. Jag orkar inte göra så mycket alls. Tror jag hade feber idag också, men har ju ingen termometer så kan ju inte kolla det. Jag hoppas mitt "välmående" inte enbart beror på iprenen jag tog tidigare utan att det faktiskt är så att förkylningen börjar lätta lite!

Men lite tur måste man väl ha?

host  host.

hej.

Vrålförkylningen har mig i sitt grepp. Dock känns det något bättre idag, lite lättare. Även om jag fortfarande hostar slem, är täppt och har ont i musklerna. Och ja, huvudet dunkar till lite då och då. Men det känns lite lättare, lite bättre. Känns djävligt surt att inte kunna jobba ikväll men får hoppas att jag är bättre i morgon och kan jobba på kvällen i alla fall. Jag tror på det! Jag hoppas på det. Jag hatar att vara sjuk. I hate it. Men det är skönt att hinna läsa lite böcker i alla fall. Om jag ska tvinga mig själv att vara lite positiv. Och idag är det skitväder så Ailo vill inte vara ute, lite mindre dåligt samvete för kortkorta promenader. Och Dôttla gillar nog att vila en dag som denna, intalar jag mig. Och Caspian är sådär supermysig som en kisse ska vara.

Ätit grahamsgröt. Gott värre! Lär väl likna gårdagen i vätskeintag, x antal liter hett honungsvatten/ te. Jag vet inte om det hjälper eller skälper av den överkonsumtion jag faktiskt utsatt mig för, men jag intalar mig att det är bra. Vätska är bra. Eller?