torsdag 21 maj 2015

Träning!

Igår cyklade jag först 9 km med vovvarna, så red jag Helgi med Dottla som hand och löshäst och på eftermiddagen cyklade jag ner till Myrviken och jobbet, gick intro några timmar och cyklade sen vidare till stallet och nattade pållarna. På vägen hem från stallet tog jag och promenerade i de värsta backarna, var ganska trött i kroppen då! Hehe!



Idag blev det 4.4 km långsam cykeltur med vovvarna, Sita var inte riktigt med på att vi skulle ta oss framåt så att säga... Vid ett for jag ut i stallet och myste med hästarna och red sedan upp Helgi på ridplanen och jobbade där en stund. Kändes riktigt bra faktiskt och jag tänker mycket på det Heimir sa på kursen! Försöker hitta känslan, men märker ju att jag redan nu börjat fippla med mina olydiga händer igen, bara att kämpa på ändå! Och det gick ju faktiskt riktigt bra idag, trots mina plockande och flaxande händer! Tack vare några höns hos Lena och Gudni fick jag en såndär lite spänd men otroligt flott tölt med stora lyft och klockren takt, även några kossor hjälpte till på hemvägen! 

Dottla red jag ut på och henne har jag hittat skritten på, klick! Men idag var det bara gas i resterande gångarter och jag fick liksom inte igenom något alls där kändes det som. Men men, det går upp och det går ner och hit och dit och så är det med lärdomens och utvecklingens väg! 



Tog bilen ner och kikade på när Lena och Ulla red på grusplan på travet efter middagen, de testade underlaget inför tisdagens tävling! Väldigt fina hästar och duktiga ryttare! Åkte därefter och nattade mina pållar innan jag for hem.

Väl hemma blev det korsord och ett kort intensivt träningspass med Johan. Han har hittat någon träningsapp som han tränar med och han var duktig och körde igenom ett stenhårt kortpass..! Jag var inte lika duktig och la in lite lågintensiva övningar när jag inte orkade hänga med. Och så avslutade jag med en cykeltur med Ailo på 5.7 km. Så nu har jag varit jäkligt duktig och motionerat i två dagar iaf!