söndag 3 mars 2013

Mys

Bakade scones och kokade ägg till frukost imorse. Kände mig lite sugen på en stor och mysig frukost så det var så det blev. Göttigt värre! Resten av dagen fortsatte med samma mysfaktor. Linnea var här och red Charlie, när hon var klar gjorde vi varm choklad, tog med oss en filt och gick ut och satte oss i hagen och mös i solskenet bland hästarna. Life is Good!

Bild på fina ekipaget; Linnea och Charlie :)
Innan middagen tog jag och red ut både Dottla och Sonja en varsin sväng. Så nu är alla tre pållarna motionerade och klara. Både D och S var pigga och glada och mysiga. Min rygg mår inte så bra efter snöskottningen så det blev inte så seriösa pass på någon av damerna utan vi lullade mest runt och njöt av livet.

Hela veckan blir det jobb, ska vara i stan klockan sju i morgon bitti. Wish Me luck!

Skickat från min HTC

Linnea och Charlie-banan



Linnea och Charlie, barbacka i padocken. 


Bärrabus

Sunshine

Mysstund i hagen

Sjalunja aka Sonja

Charlie

Charlie Banan

Tant Sonja

Kärleksparet

<3

Sonja! :)

Charlie-banan och Sonjaponja ;)

Liten grå!

Beatiful morning

Vaknade av att jag drömde en mardröm. En mardröm jag drömt förut men med lite andra detaljer i. Usch. Rysningar i hela kroppen. Skrek i alla fall inte av den, skönt!


Bestämde mig för att kliva upp och släppa ut pälsklingarna. Blev så glatt överraskad av det fina vädret. Strålande sol, vindstilla och -9, lovely. Blev dessutom överlycklig när jag insåg att gården inte drivit igen och det knappt var något att skotta! Bättre morgon! Ryggen hade gjort glädjeskutt och frivolter om den kunnat men den lider av gårdagens snöskottarpass så den nöjer sig med lite glada spasmer i stället.


Kommer bli en bra dag!

Skickat från min HTC