lördag 16 oktober 2010

Lilla WojjePonken

Före tvätt vänster fram:



Före tvätt höger fram:



Efter tvätt vänster fram:


Efter tvätt höger fram:



Jag tvättar minst två gånger om dagen med hemmakokt koksalt, plus att jag smörjer med Aloe Vera- gel så att det ska hålla sig mjukt och läka bättre. 

Nu håller vi tummarna för förbättring! 

En konstig sak är ju att Trú fick en böld i somras och att Wojje nu fått en likadan. Linnea som är här och rider då och då, berättade igår att en av hennes vänner har häst i ett stall där 3 eller 4 hästar fick liknande bölder på halsen för ca ett år sedan. Konstigt? Är det något smittsamt som vi har här just nu? Eller vad är det frågan om? Har Wojje fått en sticka som vill komma ut, har han blivit sparkad utav någon annan i flocken eller är det någon ny sjukdom?

En annan sjuk grej är att när jag pysslat om Wojje har jag som känt en svag lukt av förruttnat var, alltså en jätte jättesvag förnimmelse av lukten som kändes när Trús böld öppnades, vilket jag tyckt varit jättekonstigt. Men nu är det ju inte så konstigt när en likadan böld kommit fram på Wojjes hals. Men ni förstår hur udda det känts att bara känna en svag lukt som gör att jag tänker på Trús varböld, men när man sniffar så känner man ingenting.