torsdag 24 februari 2011

Trötter

Nu ska jag försöka få Ailo att lugna sig och somna så att jag också kan sova. Fishunden, det luktar ljuvligt just nu.

God natt!

Back to life

Igår åkte jag hem en snabbis innan skolan kallade. Åkte på skolan, träffade folk, mådde kasst, mådde bättre, följde med Linn hem och fixade till mig. Åt middag med klassen och drack lite lagomt mycket, hade supertrevligt, drog på Olearys, dog lite i kön, kom in och hade svinigt roligt. Sov hos Lina.

Idag klev jag och Lina upp runt 11.10, åt pannkaka på skolan, köpte en varsin cheeseburgare på donken, åkte buss till Noliamässan, fick inspiration, åkte tillbaka till skolan, åkte hem. Gett hästarna hö, mockat och satt igång riktigt bra värme i vattenrummet då det frusit lite i slangar och hinkar. Kommit in, läst bloggar och kikat på bilder på bdb och ligger nu typ död i sängen med min underbara vovve.

Jag hade sjukt roligt igår även om både jag och Lina blev överfallen av en rökamskin på Larrys och jag fick en hocky/armbågstackling i sidan så att jag tappade andan, ett tjuvnyp av  okänd person i rumpan och en besvikelse över att den snygga bartendern hade flickvän och hund. LoL. Hehe. Men roligt var det! Och trevligt värre, dock lite för mycket folk och dåligt planerat på Larrys. Sucks att behöva betala mycket pengar för att trängas med svettiga personer som bara ska buffla sig fram. Hehe.

Men nu är det back to my regular life som gäller. Mitt vanliga Bella-liv där hundar och hästar är nummer ett. Alltid när jag varit borta några dagar, eller varit ut och sovit borta, så känns det som om det gått flera år sedan jag var hem och träffade mina underbara djur. Trots  att det bara kan handla om att jag varit borta ett dygn. Jättekonstigt! Jag gillar att festa, jag gillar att hälsa på folk, vara borta någon dag, men inget är som hemma. Borta bra men hemma bäst heter det ju, och det stämmer så väl in på mig. Känns dock lite jobbigt att jag måste börja på att skapa mig ett nytt Hemma, ett eget Hemma snart. Scary shit. Det är läskigt att bli vuxen, att bredda sin vingar och börja stå på egna ben. Men men, det löser sig, livet är som det är och det är bara att vara glad över det!


Puss och hej!