måndag 25 februari 2013

Vårkänslor!

Vårkänslorna börjar pirra i kroppen nu. Solsken och plusgrader, mysigt säger kroppen!

Blev ledig idag så betalade alla räkningar i morse och for sen in till stan och uträttade lite ärenden. Tex. är bilen nu besiktad och körklar, great!

När jag kom hem tog jag in pållarna en sväng, gav dem kraften och tog av Charlie täcket, då det var så fint och varmt väder ute, innan jag slängde ut dem igen. Och så skulle täcket få följa med in och lagas.

Tryckte i mig lite lunch och har sedan låtit flitens lampa lysa. Den gamla yllefilten fick på sig ett par knappar och en svanslina så nu har den förvandlats till ett täcke med lite hals. Jag är ju verkligen inget proffs på att sy, speciellt inte för hand, så det blev ju inte så snyggt men det fungerar nog bra ändå. Sprang ut och prövade täcket på Dottla som tyckte jag var dum som ville klä på henne i finvädret. Hehe.

När jag kom ner och skulle prova täcket såg jag en väldigt härlig sak. Charlie låg ner. Det är första gången jag sett honom ligga ner utomhus. Äntligen är han trygg nog att ligga ute i dagsljuset och vila! Gött! Kändes otroligt bra att se det. Och att jag dessutom lyckades ha med mobilen ut och kunde knäppa lite kort gjorde ju inte glädjen mindre. BEVIS! :D


Efter att ha fotat C och prövat "täcket" var det bara att gå in igen och fortsätta vara flitig. Nu är ett täcke färdig lagat, både ihopsytt och silvertejpat så nu hoppas jag det håller ett tag till. Mitt fina, rutiga ylletäcke gick sönder för någon dag sedan och nu när jag kikade på det var det bara att konstatera att det nog inte blir så bra att laga för hand, eller egentligen laga överhuvudtaget. Funderar på att klippa rumpan och se om Dottla kan ha det iaf men jag tror det blir för kort...

Nu ligger jag i soffan och myser med prins C och Ailo. Borde masa mig ut i finvädret och njuta lite innan skidbacken kallar men det är så gott här i soffan!


Skickat från min HTC