fredag 8 juli 2011

Ridlektion

Red lektion för Lisa på Levene ridskola. Välbehövligt, roligt, intressant och bra för mig och Dóttla. Ett väldigt lugnt pass i skritt blev det men det är ju just det vi behöver. Lugna pass. Vi la på en sadel från ridskolan, med svanskappa, och D brydde sig inte. Så då red vi med det. Gick finemang. Kändes alltså bra och jag tror att vi satsar på en till lektion om två veckor eller så. Dock var Dóttla inte ett fan av transporten så det blir lite lastträning. Hon Stegrade och små hoppade både när vi lastade hemma och på ridskolan innan hon insåg att hon inte kunde göra något och snällt gick in. Hon är inte svår lastad men kan hoppa och stegra lite innan hon kliver in när hon inte är på riktigt bra humör. Det vore alltså ganska skönt att kunna lastträna lite med henne så att jag kan sända in henne i transporten igen, vilket jag kunde när vi hade vår egna transport hemma i Börön. När vi tränat som mest kunde jag alltså stå utanför och peka in i transporten så klev hon in men nu var det ju några sedan vi sålde transporten så träningen har uteblivit. Men nu, med en transport på gården, så blir det bra med träning!

Jenny filmade i alla fall en liten snutt. Går segt att ladda upp så får se om det kommer upp. Inget wowigt direkt men en liten film från lektionen. Och som sagt kändes det riktigt bra att rida idag. Att rida för Lisa!

LOL

Olycklig-hund.se


Hon är väl för söt? Så här olycklig är Ailo när hon måste sitta fast medan matte badar. Och att sitta ergonomiskt eller i alla fall normalt skulle ju helt klart förstöra intrycket av den olyckliga hunden.