fredag 6 juli 2012

Friday

Fick en trevlig väckning, det visade sig att det blivit lite schema-tjorv och att jag skulle ha jobbat på citygross idag, i morgon och på söndag. Vilket inte stod med på mitt schema, som jag kollat på. Dock löste det sig idag och jag jobbar på citygross i morgon (istället för på Stadt, där jag också var inbokad men där var det lugnt att byta bort), sen blir det Harrys på natten och på söndag var jag ändå ledig så det löste sig ju fint med lite arbete då.

Har hunnit uträtta lite ärenden på stan, ridit, sprungit och städat idag. Känns rätt skönt, och då har jag fortfarande några timmar kvar innan jag ska brumma iväg till Harrys för ett nattpass där. Gött.

Dottla gick superbra idag också. De senaste ridpassen har varit underbara på min lilla donna. Så sjukt roligt! Idag arbetade vi i corallen, mycket voltarbete alltså. Åttor, små volter, följa stora voltspåret, tempoväxlingar i skritt och tölt, lång och låg form i trav. Gick som sagt riktigt bra trots att regnet öste ner på oss. Nu står donnan inne och mumsar på lite halm och mår gott. Ska snart släppa ut henne igen.



Over and out.