fredag 20 februari 2015

Update

Har nog fortfarande feber.. :( suck..! 

Ska fara på bibblan och låna en bok, hoppas de har Fifty shades of Grey-böckerna så jag kan låna nästa del.. Annars får det bli någon annan! För nu är jag uttråkad till tusen samtidigt som jag mår för dåligt för att göra något mer än att vila.. Ska ut och njuta av hästarnas umgänge idag också! Michelingubbe here i come! Nej, jag är sjukt dålig på att vara görolös. Även när jag är mer död än levande måste jag sysselsätta hjärnan och se till att själen mår bra...! 

Att leva i nuet

Var verkligen inte fräsch igår! Hade feber och illamående, fortsatt ont i huvudet, täppt näsa, ond hals och hes röst. Och nysningar och hosta som kom och gick. Men det var solsken och plusgrader och själen längtade ut till hästarna så jag klädde på mig ordentligt (michelingubbe-stuk) och bar ut en solstol i hagen. Hade hästtäcken som filtar och kunde njuta av livet trots fighten min kropp tvingas slåss. Min älskade lilla grå kom fram så fort frukosthöt var slut och skulle stå nära matte. Helgi fick inte komma fram så han höll sig till gästerna i hagen bredvid. Dottla parkerade sig bredvid solstolen och stod och vilade och höll vakt hela tiden jag var där, vilket blev fyra timmar.. Hehe! Men det var så skönt att bara ligga och vila i solstolen och ändå vara med och umgås med hästarna. Njuta av flockens närvaro! Det gjorde sinnet och själen glad.. 




Här ska jag stå och du ska massera och klappa mig, matte! ;) 

Sjukling med personlig hästvakt! Hihihi

Helgi som vilar med Wojje och Ljufa!

Solen som sken värmde till och med, kändes så gott att fylla på D-vitaminerna! 

Ailo tyckte mina foderlådor var sköna att sitta i..! Bra hundkorg och utkikstorn, liksom! 

Mår ganska mycket bättre idag, kunde sova i natt så det gjorde förmodligen susen! Halsen känns mycket bättre och jag tror inte jag har någon feber nu men huvudet dunkar fortfarande.. Återstår att se hur länge förkylningen sitter i!