lördag 19 mars 2011

Ello

Har precis agerat godisköpare och hemkörare åt några av pappas gäster. Hehe, skönt att kunna ställa upp med lite service! Och det lönar sig ju, jag fick ju hem lite godis till mig och papi samtidigt! ;)

Vad gör ni denna sköna lördagskväll? :)

Pussen

Aloha

Just nu sitter jag i en av fåtöljerna i matsalen på Åre bed and breakfast. Jag är helt slut i kroppen, men det är en otroligt skön känsla. Jag och Åsa tog oss ut i backen trots allt och vi åkte från 12-tiden till 16.50, med uppehåll för lite lunch. Inte nog med det, vi har dessutom promenerat med mina två vovvar, som jag hade med mig hit, tillsammans med Carro och Nijak. I ca 1½ timme. Både jag och Ailo är trötta nu! Haha.

Det känns i kroppen att jag varit ute kan jag lova! Speciellt då jag inte är så bra på att åka slalom och detta är första gången denna vinter som jag är ute på ett par slalomskidor. Dock var det ju väldigt kul att åka, jag älskar att åka slalom trots att jag har en hemskt dålig teknik och mest ser ut som en bajsnödig snorunge än som den snart 20-åring jag är. Hehe!

Pappa lagade supergod mat till dagens middagsgäster: porterstek och hasselbackspotatis. MUMS! Jag fick såklart också smaka, efter den långa hundpromenaden som jag var ute på. Resten av kvällen spenderas nog i soffan med en snarkande pappa och en bra film!

God morgon alla glada!

Jag ska väl snart packa ihop och ta med mig våra tre vovvar till pappa och Åre. Jag och Åsa funderar på att åka lite slalom, får se hur det blir med det då pappa sa att det var snöoväder i Åre. Enligt alla väderleksrapporter ska det vara sol och någon minusgrad men hos pappa är det 0- gradigt och snöstorm. Hehe. Men det kan ju vara fint på Åreskutan, right?





Typiskt, nu gick solen i moln här också. Aja, på med ett glatt humör och ut på vägarna bär det! Fast först: FRUKOST! ;)

Pussen