tisdag 5 april 2011

tuesday

Just nu har jag haft religion, bara folk som skulle redovisa. Väldigt intressant et men lite väl drygt. Nästa lektion är också full av redovisningar, suck. Det är sjukt intressant men blir för långt, för lång stund av babbel. OM ÄN INTRESSANT BABBEL. När jag slutat så brummar jag iväg till Brunflo, plockar upp Pauo och brummar vidare mot Elin och Vemdalen. Ska bli otroligt roligt att umgås i bvi-trion. Kärlek! Kommer nog sakna Ailo, jag har som blivit van vid att ha henne runt omkring hela tiden. Haha, I know, asbarnsligt. Men det blir ju så. Aja, hon får stanna hemma då Elins katt inte är så förtjust i henne.

Men det betyder att det kommer vara obefintligt eller väldigt dåligt med uppdatering resten av dagen och morgondagen!
Elins kisse Leia! :)

Elins kisse Leia! :)


Pussen!

Måndagen igår

Igår skulle Therese åka hem, men det blev inte så...

Jag åkte in till min enda lektion, Ailo fick sitta i bilen under tiden. Idrott och då trippelboll, riktigt roligt! Under lektionen fick jag sms från Therese, hon hade fått punka. Hehe, hennes skrotbil alltså! När jag slutat lektionen åkte jag ner till badhusparken där jag mötte Therese som då bytt till reservhjulet, och så lunchade vi tillsammans. Vi köpte en varsin macka på ragnars och tog med våra hundar ner till Badhusparken igen där vi satt och mös i solen. Sedan åkte vi runt och kikade på hundselar då vi kommit fram till att Provne är duktig på att dra. Vi hittade ingen och klockan tickade på så vi beslutade att Therese skulle följa med hem igen.

Väl hemma var det så underbart väder så vi satte oss i solen och njöt en stund. Så kom vi på att vi ville ut och åka skidor med hundarna och de ser ni ju i inlägget här innan. Superkul och underbart härligt!

Trött propp! 
Som sagt, trött men nöjd Provne! ;)

...Och en trött valpis...!

Snorkfröken tyckte det var skönt att vila lite i solstolen efter skidturen!
Hon får springa helt lös när vi skidar här hemma,
halsbandet och selen är mer för att hon verkligen ska synas.
Efter hundmotioneringen lagade vi mat, kollade till pållarna och somnade i sängen till filmen Dumma mig. Grymt härlig dag!

draghundar

Moa drar mig, Fanta och provne drar Therese och Ailo springer lös.

Moa drar Therese, Provne och Fanta drar mig och Ailo springer lös.

Måste ju avsluta med en lugn "avskrittning" även med hundarna! ;)