söndag 27 januari 2013

Today.. end of story.

Suck, pust och stön. Inte den bästa ridturen idag inte. Dottla var på lite knepigt humör, gick hyfsat lugnt fram tills vi red in i skogen och det kom två stockar. Hon klev över den första och hoppade över den andra och drog iväg i galopp. Jag var inte riktigt beredd på skuttet och således inte på galoppen heller. Challe hängde på och Linnea trillade av då sadeln snurrade, det var massa grenar i vägen osv. Linnea blev lite blåslagen och Charlie hade något litet skrapsår på benen men annars klarade sig alla utan någon värre skada. Skönt. Vi fortsatte rida då Challe inte hade ont någonstans och det verkade lugnt.

Jag hade huvudet på annat håll och var inte riktigt hundra och Dottla ville inte riktigt lyssna. Ridningen var inte på topp alltså. Charlie strulade lite och ville gasa på lite väl mycket och lyckades trampa av sig ena bakskon. Tur Sonja skötte sig i alla fall!

Men nu har de fått vila inne i boxarna några timmar, med svettäcken på, och så fick de komma ut alldeles nyss, alla tre med vintertäcken på.

Att det även gick skitdåligt att åka skidor idag gjorde ju inte dagen bättre. Jag ramlade, tappade stavarna och så var det ganska spårigt i skidspåret så det högg till i skidorna. Inte så kul. Dock drog hundarna på rätt bra... :)


Film från igårkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar